Home

Schildersbedrijf van der Made is gestart in 1918 en uitgegroeid tot een modern, vooraanstaand bedrijf. Het verzorgingsgebied strekt zich uit vanuit de gemeente Moerdijk over de gehele regio West-Brabant. Het is voor ons echter ook een uitdaging ook 'over de brug' onze diensten aan te bieden. Wij richten ons op bedrijven en particulieren, woningbouwverenigingen, scholengemeenschappen enz.

VCA_1st_RvA_color_NL.jpg

Veiligheid staat bij ons op een belangrijke plaats. Wij zijn VCA-gecertificeerd, waarbij veilig werken gewaarborgd is.

AF Erkend.gif

Door de veelzijdigheid van het personeel hebben wij de juiste man op de juiste plaats en door de diversiteit van materialen en een perfecte planning is het mogelijk om vier-seizoenen lang te kunnen schilderen, zowel binnen als buiten. Al het schilderwerk wordt onder het AF-keurmerk uitgevoerd.

Bent u tevreden?

Met een AF-erkend schildersbedrijf bent U zeker van kwaliteit : perfect verzorgd schilderwerk. AF-erkende schilders voldoen aan alle vakvereisten. Ze maken heldere offertes en duidelijke afspraken. Op af-erkend.nl ziet U hoe de AF-erkende schilder wordt beoordeeld. Doet U na de oplevering van de opdracht mee met het klanttevredenheidsonderzoek ? U klikt op de knop linksboven Bent U tevreden ? Dan maakt U kans op € 100,00 of € 1.000,00 op Uw bankrekening.

Wij zijn lid van OnderhoudNL, een merknaam van FOSAG, de ondernemings-organisatie van (restauratie)schilders, (totaal)onderhoudsbedrijven en glaszetbedrijven. Met ruim 2600 aangesloten bedrijven is OnderhoudNL de grootste vereniging in onze branche in Nederland. De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren en reizen, verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst. Op de website altijdgoedinonderhoud.nl vindt U diverse aanbevelingen met betrekking tot onderhoud en energiebesparing.

Wij gevoel

Onze mensen hebben een grote mate van verantwoordelijkheid en voeren opdrachten grotendeels zelfstandig uit. Wij doen het voortraject en geven onze vakmensen een duidelijke werkomschrijving mee. Een kwestie van vertrouwen, onze mensen hebben allemaal een lange staat van dienst.

Wij willen absoluut een platte structuur behouden en direct contact houden met onze schilders én onze opdrachtgevers! 

Peter van der Made
Henk Dielemans